Personal

Een kleine 20 jaar is Edwin een autoriteit en specialist als het gaat om het inrichten en het begeleiden van alle soorten vastgoedlocaties. Of het nu gaat om het uitnodigende interieur van een toonaangevende retailer, de uitnodigende lobby van een klein of juist imposant hotel of de zakelijke kantoorruimte; de interieurs en projecten van Jennifer.nl zijn een toonbeeld van elegantie, klasse en stijl. Ingegeven en gevoed door de liefde voor interieurs.

Gemotiveerd door toonaangevende internationale beurzen in Milaan en Parijs, gelouterd door decennialange warme klantrelaties en gestimuleerd door de efficiënte organisatie die Jennifer vertegenwoordigd, zijn wij steeds in staat de laatste trends direct toe te passen.

Edwin van Dijk is sinds jaar en dag gewaardeerd en actief member van Sociëteit Vastgoed, hét business netwerk voor vastgoedbeslissers, waar hij zowel zijn relaties als gesprekspartners ontmoet. Hierdoor worden continu alle trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector op de voet gevolgd en besproken. In deze zakelijke familie bespreekt Edwin de ontwikkelingen van de sector die invloed kunnen hebben op de organisaties die hij begeleidt.

Eén van Edwins grootste passies is het werken voor brands en ondernemers met een groeiambitie en de belofte te genieten van het leven. Het delen van ervaringen en plannen van verwachtingen is dan ook kenmerkend voor Edwins uiterst positieve en persoonlijke werkwijze. Dankzij de combinatie en invulling met en door Jennifer combineert Edwin een multidisciplinaire aanpak met een sterke focus op de klantbeleving.